De boulevard aan het strand Playa del Arenal vormt het toeristische hart van Javea. Aan de boulevard vindt u boulevardrestaurants met heerlijk eten, barretjes en de leukste winkeltjes. In de zomer is er elke avond een markt te vinden met lokale en handgemaakte producten.

Groot aanbod aan restaurants en barretjes

Het aanbod aan restaurants en barretjes aan de boulevard is groot. Zo vindt u er luxe restaurants waar u in de avond kunt genieten van heerlijke visgerechten of een andere culinair hoogstandje dat u op de menukaart ontdekt. Ook zijn er voldoende tapasbarren en restaurants waar u lekker en veel kunt eten na een dagje strand. Puur genieten!

Winkelen aan de boulevard

Aan de promenade van Playa del Arenal zijn veel soorten winkels te vinden; van kledingboutiques en schoenenwinkels tot souvenir- en badmodewinkels. In de zomermaanden wordt de boulevard vanaf 19.00 uur omgetoverd tot marktplaats. Langs de promenade stallen lokale ambachtslieden hun werk uit in kraampjes, waar u op uw gemak langs kunt wandelen. Op het strand vertonen zandkunstenaars vaak hun meest prachtige werken.

Playa del Arenal

Het strand Playa del Arenal is het meest bekende strand van Javea. Veel toeristen zoeken hier verkoeling op in de zomermaanden. Wie even genoeg heeft van de zon of het zand kan verkoeling zoeken op één van de vele terrasjes aan de boulevard.